Cartier Zonnebrillen

 

Vrijgevochten, legendarisch en voor altijd betoverend.

 

Cartier, een Frans luxe Maison, ruimdenkend en nieuwsgierig naar de wereld, ontwerpt tijdloze creaties en vindt schoonheid waar die ook ligt. Afgestemd op en betrokken bij zijn tijd en voortdurend zijn erfenis verrijkend, blijft Cartier de grenzen van creativiteit verleggen en schoonheid verbeteren met zijn savoir-faire.

 

Opgericht tijdens het tijdperk van grote uitvindingen, is Cartier altijd geïnspireerd geweest door de vooruitgang van ideeën en artistieke bewegingen. Het Maison zet deze progressie vandaag voort, terwijl het tegelijkertijd een eigen uitdrukking creëert. Love, Trinity, Juste un Clou, Tank, Panthère, Santos... Van hoogwaardige en verfijnde juwelen tot uurwerken, van lederwaren tot geuren, brillen en voorwerpen, Cartier onthult schoonheid in elke creatie, met precies de juiste zwier en de geheime handtekening van zijn unieke expertise. Al meer dan 30 jaar maakt Cartier uitzonderlijke brillen, elk een getuigenis van de stijl en geschiedenis van Cartier: Santos de Cartier, Panthère de Cartier, Première de Cartier, Signature C de Cartier en Trinity de Cartier.

 

Cartier dealer

 

Peter Akkerman Eyefashion in Rotterdam is meer dan 25 jaar uw Cartier dealer. Daarin adviseren wij u van het keuzemoment tot aan het eindproduct. De keuze hierin is eindeloos van verschillende kleuren glazen die we op sterkte kunnen maken of met meekleurende glazen tot aan een diamond cut rondom de beglazing. Zo kunt u met een zonnebril van Cartier dat steeds meer bekendheid geniet en steeds vaker in het straatbeeld terug komt toch uniek zijn omdat u zelf uw (zonne)bril kunt customizen en samentellen.

 

Cartiermontuur met glazen  op sterkte

 

Wanneer je een oogafwijking hebt is er de mogelijkheid er om uw glazen op sterkte te laten uitvoeren van uw cartier bril. Dit kan zowel voor afwijkingen in de min (bijziend) of in de plus (verziend)  Al drie generaties lang helpt Akkerman mensen met  oogafwijkingen door te voorzien in de beste zorg, service & nazorg.  

 

Prijs Cartier zonnebril

 

Wellicht de meest gestelde vraag over Cartier zonnebrillen is:  wat is de prijs ervan? Hier hebben we geen kort antwoord op. Door de vele verschillende monturen en mogelijkheden loopt de prijs nogal uiteen. De ,meest voordelige modellen starten van ongeveer 1200 euro (montuur + beglazing)  maar een buffelhoorn montuur of een montuur ingezet met vvs diamanten kan al gauw oplopen tot enkele duizenden euro's. 


 Cartier montuur met custom glazen

 

Wij hebben altijd verschillende monturen Cartier op voorraad  zoals bijvoorbeeld: Cartier Pantheré, Cartier Piccadilly , C decor en Santos in meerdere uitvoeringen te denken aan goud, zilver platina, hout en buffelhoorn. Ook is het mogelijk de zonnebril te customizen met  vvs diamanten op het montuur zoals u kunt zien op de afbeelding. Dit doen wij altijd in samenwerking met een vaster partner, namelijk: Lucky the Jeweler

 

Op de afbeelding en de video hiernaast is de bril te zien van onze laatste samenwerking.  Een  Pantheré-montuur met diamond cut blauwe glazen en de brug en panter gedeelte van het montuur belegd met vvs-diamantjes. Een waar juweel om naar te kijken en te dragen.

 

Mocht u meer informatie willen over een op maat gemaakte zonnebril van Cartier kunt u contact opnemen of zien wij u graag terug in onze optiek aan de  Weissenbruchlaan 152-154 te Hillegersberg, Rotterdam

 

Hieronder slechts een kleine greep uit ons ruime assortiment Cartier brillen op verschillende manieren in een custom uitvoering.

 

 


LOOKBOOK