Bij Akkerman optiek is het ook mogelijk om een CBR oogmeting te doen door een erkend oogarts voor rijbewijskeuringen van € 75,-

ASTOS

 

Astos is een onafhankelijk bedrijf dat vrij is in het creatieve proces en ontwikkeling van haar producten. Astos zonnebrillen zijn razend populair en genieten vooral op social media bijzonder veel aandacht. Er is een ruime keuze in dames en heren zonnebrillen.  De brillenlijn is dynamisch en heeft continue ontwikkeling.  Dit is terug te zien in de hoogwaardige afwerking en luxueuze uitstraling

 

Klik hier om de instagrampagina van Astos te bekijken net als op de pagina van Akkerman zijn er regelmatig acties

 

Astos Service Punt

 

Peter Akkerman eyefashion is één van de weinige fysieke Astos verkooppunten van Nederland. En we zijn meer dan dat. Natuurlijk kunt u hier een zonnebril passen en hiervoor kundig advies krijgen in de winkel. Maar ook is het mogelijk om de Astos bril te customizen met bijvoorbeeld een Diamond-cut of met glazen op sterkte.

 

Astos op sterkte!

 

Je bril laten stellen, Glazen op sterkte of een nieuwe kleur glazen in je bestaande montuur. Alles is mogelijk! Kom gerust eens langs om een Astos bril te passen of om uw bril te laten aanpassen of custom te laten maken. 

 

Bij Akkerman optiek hebben wij doorlopend een ruime voorraad van Astos zonnebrillen. Hier bent u uiteraard van harte welkom om er één te passen. 

 

Onder deze tekst ziet u een sfeerimpressie van verschillende dames en herenmodellen uit de collectie

Fotoshoot Astos 2.0