Samenwerking met supertalent Andrea Rafaella

Welcome to the fam!

Andrea Rafaella is een multitalent die onlangs op haar zestiende getekend heeft bij Sony Music Nederland mogen wij tegenwoordig rekenen tot de Akkerman familie.  

 

Dit zal vaker in onze uitingen naar voren komen en we komen zeer binnenkort met een leuke actie rondom de samenwerking. Andrea is een leuke, spontane en enthousiaste jongedame waar Nederland de komende jaren nog een hoop van gaat horen.

 

Naast het feit dat zij de hitlijsten aan het bestormen is met haar nieuwste singel "Je weet wat daar is" is Andrea ook onwijs populair op TikTok waar zij enkele tientallen miljoenen views heeft. 

 

Vele artiesten en influencers gingen Andrea al voor in het aangaan van een wederzijdse samenwerking met Peter Akkerman Eyefashion. Elke artiest/influencer komt met zijn of haar eigen bereik en netwerk en daarom was de keuze snel gemaakt om een samenwerking aan te gaan met Andrea: volgens is is zij namelijk de belichaming van een jongen powervrouw! Die jonge meiden en dames laat zien dat alles mogelijk is met een positieve mindset en wilskracht!

 

Met gepaste trots zeggen wij dan ook tegen Andrea:  Welcome tot the fam!

 

  Je Weet Wat Daar Is

  Deze creatieve bezige bij heeft op haar inmiddels zeventiende jaar een eigen kledinglijn. Maakt muziek en regisseert het meeste van haar content helemaal zelf.

   

  Dat uit zich op dit moment in een monsterhit getiteld: "Je weet wat daar is" Met een heerlijke sound en pakkende teksten is dit een geweldige hit die niet alleen lekker klinkt maar ook een videoclip heeft die van het scherm af spat. Van Choreografie tot aan kleding en styling, alles in tot in de puntjes uitgewerkt!

   

  Inmiddels wordt deze song veelal nagedaan op TikTok en zijn er ook grote artiesten, waaronder Frenna die "Je weet wat daar is ontdekt hebben.

   

  Andrea Rafaella

  Mocht je de afgelopen tijd onder een steen hebben gelegen en je weet niet wie Andrea Rafaella is dan raden wij je zeker aan om deze veelzijdige dame te gaan ontdekken. 

   

  Wellicht door een bezoekje te brengen aan haar webshop van haar eigen kledinglijn of anders door op youtube te kijken of op de vele social media platformen waarop Andrea actief is, kom je erachter wie Andrea is.

   

  We beloven dat dit zeker niet tegen zal vallen en dat  deze dame uiteindelijk zal uitgroeien tot een ware superster.

    

    

   Reactie plaatsen

   Reacties

   Er zijn geen reacties geplaatst.