Prada is ieen Italiaans modehuis dat zich richt op luxegoederen voor zowel mannen als vrouwen. Het bedrijf is opgericht in 1913 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest invloedrijke en bekende modeontwerpers ter wereld.

Prada staat bekend om hun hoogwaardige kleding, lederen accessoires, schoenen en bagage, en wordt vaak geassocieerd met weelderigheid en kwaliteit. Het merk is ook bekend om de innovatieve ontwerpen en stijlvolle esthetiek die ze creëren.

 

Prada Eyewear - Alles wat dit modehuis aanraakt veranderd in goud. De eigentijdse maar toch elegante stijl van Prada zorgen voor prachtige monturen voor zowel brillen als zonnebrillen van het merk. Daar waar de meeste modellen uniseks zijn en gedragen kunnen worden als heren zonnebril of als dames zonnebril is Prada geliefd bij het grote publiek. Prada zonnebril vallen bij ons in het middensegment qua zonnebrillen en zijn uiteenlopend. Door scherp in te kopen krijgt u bij ons altijd een juiste prijs.

 

You can NEVER go wrong with black! Wellicht is Prada wel het meest vooruitstrevend als het gaat om zwarte zonnebrillen. Ze hebben deze classic dan wel omgetoverd tot een waar stukje eyefashion met de prachtige vormen en details die aan de Prada monturen worden gegeven. Hierdoor kunnen deze brillen niet ontbreken uit ons assortiment. Met oog op de laatste odetrends op het gebied van fashion hebben wij een collectie van Prada bij Akkerman optiek waarvan wij weten dat het ware juweeltjes zijn.

 

Spreken is zilver, kijken is goud! Wij zien u daarom graag bij ons in de winkel om u een passend advies te geven welke Prada zonnebril u het beste staat.