Punchoutbattles

For the culture...

Vandaag de dag wordt Akkerman optiek in Hillegersberg gerund door de 3e generatie Akkerman.  Vakkundigheid staat hoog in het vaandel, John Akkerman (bedrijfsleider bij Peter Akkerman) is een gediplomeerd oogkundige en doet zijn werk met veel passie en liefde.

 

All jaren is te zien dat er in de wereld van eyefashion veel gekeken wordt naar het modebeeld en de cultuur die hier invloed op heeft. (Zonne)brillen  worden in deze tijd lang niet  slechts in de zomer gedragen of om te beschermen tegen UV stralen.

 

Een zonnebril match je tegenwoordig met je outfit, die kies je zorgvuldig uit bij de stijl die je hebt en zijn een extensie van je algehele voorkomen.

 

Mensen zijn niet bang om op te vallen en voor een bril te kiezen die gezien maar worden. We zien dat de hedendaagse cultuur dit omarmt en vaak in de optiek langskomen, soms met een oogafwijking, maar veelal om een gedegen advies te krijgen over een stijlvolle (zonne)bril

 

   

  Punchout Battles

  Punchoutbattles is een begrip in de urbanwereld. Het enige echte rapbattle toernooi in Nederland bestaat al sinds 2010, heeft vele edities gekend en er zijn ook vele grote artiesten uit voortgekomen die vandaag de dag nog steeds actief zijn

  Oprichter Aiky Grigorie is net als John Akkerman een liefhebber van de cultuur en de manier waarop deze zich ontwikkeld.  Na enige jaren afwezigheid bedacht hij een nieuw format voor punchout, namelijk POBTEAMS

  Het zal een evenement worden dat volledig aansluit op de hedendaagse urbanscené en publiek aantrekken dat verweven is in de cultuur hiervan. 

   

  Het was bijna onvermijdelijk om elkaars paden te kruisen en om die reden is Peter Akkerman Eyefashion de trotse sponsor geworden van dit Rotterdamse event dat de komende 2 jaar in 11 edities gehouden zal worden in Club Blu in Rotterdam

  Samen werken en Samenwerken

  De samenwerking tussen Akkerman optiek (al 90 jaar een begrip in Rotterdam) en Punchout, (een Rotterdams megaevent) wat ook meer dan een begrip is, gaat verder dan slechts elkaars naam noemen.

   

  Samen de cultuur bedienen! Handen ineen slaan en kijken hoe we deze groep die stijl hoog in het vaandel heeft kunnen bedienen. Dit is waar creatieve geesten elkaar ontmoeten. In zang en rap en muziek in het algemeen maar ook in prachtige design monturen en nog mooiere glazen.

  Over de looptijdperiode zullen beide partijen elkaar promoten en aan weerszijde elkaars netwerken belonen met leuke give-away acties en nieuws.

   

  In de aanloop naar het event is uitgebreid gekeken hoe we deze samenwerking het best tot haar recht kunnen laten komen en vooral hoe we samen een geweldige beleving kunnen bezorgen voor ons publiek

    

   Blijf op de hoogte

    

   Via de socials van Peter Akkerman Eyefashion en Punchout houden we je graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties die we verzinnen rondom onze samenwerking.

    

   Vergeet ons daarom vooral niet te volgen en deel je mening in een comment onder de posts die we plaatsen.

    

    

     

    Reactie plaatsen

    Reacties

    Er zijn geen reacties geplaatst.