Johann von Goisern staat letterlijk voor Johan uit Goisern. De merknaam is een combinatie van Johann Pomberger en van het plaatsje Bad-goisern.

Johann werd geboren in 1937 in een geboorteplaats die u al kunt raden. De Inwoners van het dorp lagen hem na aan het hart. In 1984 uiteindelijk richt Pomberger zijn bedrijf op. Een bedrijf in de vervaardiging van  brilmonturen. Inmiddels wordt dit familiebedrijf net als Peter Akkerman eyefashion geleid door de derde generatie  en houdt het hierdoor de kerrwaarden waar het bedrijf ooit mee begonnen is in ere.

 

Dat brilmode niet saai hoeft te zijn bewijst het merk jaar in jaar uit een prachtige collectie aan brillen uit te brengen.  Maar niet alleen op het gebied van design. Ook in draagcomfort weet u dat u met een bril van Johann von Goisern goed zit.

 

Bij Akkerman optiek in Rotterdam Hillegersberg werk uitsluitend gediplomeerd personeel. Zo kunt u met een gerust hart eens langskomen voor een oogmeting en daarna advies op maat voor een passende bril.