PETER AKKERMAN INTERNATIONAL EYE FASHION

Richt zich vooral op trendy en exclusieve brilmode, optometrie en oogzorg, maatwerkbrillen, kinderbrillen, optisch hoogstaande brillenglazen en contactlenzen, maar u kunt bij ons uiteraard ook terecht voor brillen en contactlenzen uit alle prijs klassen. Bij Peter Akkerman wordt voor u nog ruim de tijd genomen bij het maken van de juiste keuze. Ouderwetse service gecombineerd met moderne professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Onze merken

 


Maatwerk Brillen van Tom Davies.

Uniek in de brillenwereld zijn de maatwerkbrillen van topdesigner Tom Davies. Eerder waren er al merken waarbij kleine veranderingen gedaan konden worden aan de neusmaat of veerlengte (pootjes) van de brillen, maar wat nu mogelijk is met de brilmonturen van Tom Davies is uniek. Dit merk stelt ons in staat om samen met u een geheel eigen bril te ontwerpen. Het werkt als volgt: eerst wordt er uit een grote collectie pasbrillen een bril uitgezocht die perfect zit qua neusmaat, veerlengte en schijfmaat (glas grootte) en daar wordt uw bril omheen ontworpen.

Wij hebben een grote collectie Tom Davies monturen in verschillende materialen, zoals titanium, kunststof en zelfs buffelhoorn. We zoeken een montuur uit en passen die aan naar uw specifieke wensen. Alles is mogelijk, van de breedte van de veren tot de randdikte van het montuur, alle onderdelen van de bril zijn in kleur, maat en materiaalsoort aan te passen. 

Maar hoe komt mijn custom-made bril er bij mij uiteindelijk uit te zien, vraagt u zich wellicht af? Ook hier heeft Tom Davies aan gedacht. Met behulp van een ingenieus computer programma kan uw custom-made bril digitaal op uw gezicht getoond worden. Om maatwerk te benadrukken komt zelfs uw naam in de bril te staan en krijgt u bij aflevering de 'Blueprint' van uw bril. Kortom, een uniek maatwerk concept!

Natuurlijk hebben Peter Akkerman en zijn team niet stilgezeten aangaande dit innoverende concept en hebben een eigen Tom Davies collectie ontworpen. Dit is niet geheel aan Tom's aandacht voorbij gegaan. John Akkerman en Clyde Nobibux hebben zelfs de Tom Davies design prijs gewonnen, dit is de eerste prijs voor het ontwerpen van een Tom Davies montuur, die de meester zelf persoonlijk in de winkel overhandigde aan het duo. En aangezien alle Tom Davies dealers over de gehele wereld mee doen is dit voor ons veelzeggend. U bent dus bij een van de heren in goede handen voor een maatwerkbril.

Buffelhoornen brillen van Tom Davies.
Buffelhoorn is een uniek natuurproduct. Het hoorn komt van Aziatische waterbuffels en/of Afrikaanse runderen. De dieren worden in Azië en Afrika gehouden als huisdier, net als onze koeien. Het materiaal heeft veel voordelen, zoals heel licht van gewicht, zeer sterk, elke bril is uniek van kleur, bijzonder huidvriendelijk en allergie vrij. Onze klanten vinden dan ook dat de bril gewoon lekker op de huid aan voelt.