Cartier

Cartier Zonnebrillen

 

Het Franse hoogwaardige merk Cartier kennen de meeste mensen van de sieraden en exclusieve horloges maar  inmiddels zijn de zonnebrillen en brillen van Cartier niet meer weg te denken.  Met een zee aan expertise en een enorm gevoel voor stijl zijn de monturen van Cartier een waar juweel om te zien en met de prachtige beglazing op talloze manier samen te stellen.

Cartier dealer

 

Peter Akkerman Eyefashion in Rotterdam is meer dan 25 jaar uw Cartier dealer. Daarin adviseren wij u van het keuzemoment tot aan het eindproduct. De keuze hierin is eindeloos van verschillende kleuren glazen die we op sterkte kunnen maken of met meekleurende glazen tot aan een diamond cut rondom de beglazing. Zo kunt u met een zonnebril van Cartier dat steeds meer bekendheid geniet en steeds vaker in het straatbeeld terug komt toch uniek zijn omdat u zelf uw (zonne)bril kunt customizen en samentellen.

 

Cartier op sterkte

 

Wanneer je een oogafwijking hebt is er de mogelijkheid om een sterkte aan te brengen in de beglazing van uw cartier bril. Dit kan zowel voor afwijkingen in de min (bijziend) of in de plus (verziend)  Al drie generaties lang helpt Akkerman mensen met  oogafwijkingen door te voorzien in de beste zorg, service & nazorg.  

Custom Cartier

 

Wij hebben altijd verschillende monturen Cartier op voorraad  zoals bijvoorbeeld: Cartier Panthere, Cartier Piccadilly , C decor en Santos in meerdere uitvoeringen te denken aan goud, zilver platina, hout en buffelhoorn.

 

Mocht u meer informatie willen over een op maat gemaakte zonnebril van Cartier kunt u contact opnemen of zien wij u graag terug in onze optiek aan de  Weissenbruchlaan 152-154 te Hillegersberg, Rotterdam

 

Hieronder slechts een kleine greep uit ons ruime assortiment Cartier brillen  in  op verschillende manieren in een custom uitvoering.