Contactlenzen nabestellen

 

Gemak dient de mens en bij Akkerman optiek denken wij graag met onze klanten mee om te ontzorgen en het proces van het nabestellen van contactlenzen te vereenvoudigen. Wanneer is ziet dat de voorraad minder wordt is er geen winkelbezoek of telefoontje nodig maar kan het snel geregeld worden met wa drukken op de knop.

 

Op onderstaand formulier kunt u aangeven dat wij uw lenzen mogen nabestellen. Deze service is alleen voor vaste klanten van Akkerman en is alleen bedoeld voor het herhalen van de laatste bestelling. We adviseren u, uw ogen minimaal jaarlijks te laten controleren i.c.m. met de contactlenzen. Gebruik nooit water voor het inzetten en afspoelen van uw contactlenzen. Regelmatig last van droge, geïrriteerde ogen? Kom langs in de winkel voor advies.

 

Bij Akkerman hebben wij de gehele ontwikkeling van contactlenzen meegemaakt en kunnen wij met recht zeggen dat dit één van onze specialismen is.  Als wij eenmaal een tot een passende oplossing zijn gekomen  is het daarna eenvoudig om online uw lenzen na te bestellen.