We nemen alle tijd voor uw 'kijkprobleem' en reserveren graag tijd voor u in onze agenda. Bel ons gerust tijdens openingsuren voor een afspraak. Onze openingstijden vindt u hieronder.

 


PETER AKKERMAN OPTIEK

WEISSENBRUCHLAAN 152-154 | ROUTE
ROTTERDAM - HILLEGERSBERG
010 4188146
PETER@AKKERMANOPTIEK.NL

 

DINSDAG - VRIJDAG: 10:00  - 17.30 UUR

ZATERDAG: 10:00 - 17.00 UUR

ZONDAG & MAANDAG GESLOTEN

 

U kunt ons bereiken via e-mail. We proberen zo snel mogelijk te reageren tijdens onze openingsuren. Mocht onze reactie te lang op zich laten wachten belt u ons dan a.u.b.

Peter Akkerman Eye Fashion richt zich vooral op trendy en exclusieve brilmode, optometrie en oogzorg, maatwerkbrillen, kinderbrillen, optisch hoogstaande brillenglazen en contactlenzen, maar u kunt bij ons uiteraard ook terecht voor brillen en contactlenzen uit alle prijs klassen. Bij Peter Akkerman wordt voor u nog ruim de tijd genomen bij het maken van de juiste keuze. Ouderwetse service gecombineerd met moderne professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.  
De oogmeting en/of optometrisch onderzoek wordt uitsluitend door gediplomeerde opticiens, contactlensspecialisten en optometristen uitgevoerd met minimaal 10 jaar ervaring in de optiek. Zij maken hierbij gebruik van de modernste oogmeet apparatuur en worden jaarlijks bijgeschoold.
 
Om de gezondheid van uw ogen te waarborgen zijn wij lid van het Optometristen Collectief Rijnmond en aangesloten bij het oogzorg netwerk (initiatief Oogziekenhuis Rotterdam). Binnen dit netwerk, waarbij kennisuitwisseling centraal staat, werken wij nauw samen met het Oogziekenhuis Rotterdam, het Sint Franciscus Gasthuis, Havenziekenhuis, IJsselland ziekenhuis en het Maasstad ziekenhuis.
 
Peter Akkerman Eyefashion is een 350 vierkante meter brillenparadijs met meer dan 2000 brillen op voorraad. Dus als u het bij Peter Akkerman niet ziet, bekijk het dan maar! Graag tot ziens in Rotterdam – Hillegersberg.