Vanaf heden is het ook mogelijk om oogtesten te doen voor CBR rijbewijskeuringen. Dit wordt gedaan door een erkend oogarts en alleen op afspraak! Al vanaf € 60,-

HOME » MERKEN » Chanel

In 1921 tien jaar voor de oprichting van Akkerman optiek in Rotterdam begon Gabrielle "Coco" Chanel aan een succes wat vandaag de dag haar weerga niet kent. Met het herkenbare logo en diens bekendheid is het niet meer weg te denken uit de hedendaagse modewereld.  Door het enorme gevoel van stijl, elegantie en vrouwelijkheid is alles wat het merk Chanel aanraakt een succes.

Het houdt ook niet op bij prachtige tassen en heerlijke parfums ook op het gebied van eyewear ontwerpt Chanel de meeste prachtige exemplaren als het gaat om zonnebrillen.  Mooie afwerking, elegante looks en volgens de laatste trends ontwerpt Chanel ieder jaar weer een collectie die door menig vrouw (en man) begeert wordt.

Nieuwsgierig geworden naar de ruime collectie en voorraad van Chanel brillen van Peter Akkerman Eyefashion, kom dan snel langs om deze te bewonderen.

 

 


The wonderful miss Sylvia Geersen die hieronder schittert op de foto's is een graag geziene gast bij Peter Akkerman Eyefashion in Rotterdam. Regelmatig komt zij voor een bril en stijladvies om mee te shinen.  Hier draagt zij een Chanel zonnebril van de laatste collectie.