Oogmeting

Peter Akkerman meet volgens de nieuwste technieken

Om ervoor te zorgen dat uw brillenglazen exact zijn afgestemd op uw ogen is een goed verantwoorde oogmeetmethode een eerste vereiste.

  • Subjectief en objectief

Naast de reguliere subjectieve meting met behulp van voorzetglazen en letters doen we ook objectieve oogmetingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van wavefronttechnology. Een techniek vanuit de ooglaserheelkunde. 

In beide gevallen zal de aangemeten bril voldoen aan de verwachtingen van de drager, namelijk: beter zien. Maar innovaties schrijden voort en ook bij oogmetingen gaan de ontwikkelingen verder. Peter Akkerman is vooruitstrevend en maakt graag gebruik van de laatste nieuwe technieken, waarbij geautomatiseerde toepassingen met behulp van de computer een voorname rol spelen. De allernieuwste meetmethoden staan daarom bij Peter Akkerman opgesteld.

  • i-Profiler

Een van die nieuwe geautomatiseerde meetmethodes is de i-Profiler van Carl Zeiss. Hiermee worden ongekende resultaten bereikt. De methode vertegenwoordigt het summum voor het verkrijgen van een optimaal gezichtsvermogen en laat bovendien in een oogopslag de meerwaarde zien ten opzichte van conventionele metingen.

Laseroogmeting met i-Scription van Carl Zeiss Vision levert meetgegevens tot honderdsten achter de komma. Nauwkeuriger kan het niet. En, het resultaat is opzienbarend goed. Geen reflecties en lichtkringen meer, maar meer contrast en ongekend scherp zicht. Een ster wordt weer een punt. Of het nu schemerig is, donker of licht. Neem plaats achter de i-Profiler bij Peter Akkerman en u gelooft uw eigen ogen niet. i-Profiler van Carl Zeiss, een doorbraak in beter zien.