5 zonnebrillentrends in 2022

1   De bril zoals jij hem wilt

 

 

Een custom bril helemaal samenstellen zoals jij die wilt? Cartier maakt het mogelijk. Het begint bij het kiezen van de glazen in de meest uiteenlopende kleuren. Van klassiek bruin, zwart en grijstinten tot aan uitgesproken kleuren als blauw en groen. Vervolgens kan er gekozen worden voor een montuur. Welbekend is de Cartier de Panthere, in de volksmond ook wel “springende panter” montuur genoemd. Daarnaast zijn er nog talloze monturen om uit te kiezen zoals bijvoorbeeld: C-Decor ofwel piccadilly, Santos, Buffel en meer. Monturen zijn te kiezen in goud en zilver of van ander materialen; buffelhoorn, hout, etc.

 

Diamond cut glazen

 

Het glas voor de Cartier zonnebrillen kan geslepen worden in elke gewenste vorm en de randen geslepen worden volgens een bepaalde wijze zodat het de omranding de uitstraling heeft van een diamant. Bij Akkerman optiek slijpen we zowel machinaal als met de hand. Wij vertellen u hier graag meer over bij ons in de winkel.

 

Dus wil je deze zomer shinen met een zonebril die uniek is? Dan kies je voor een zonnebril van Cartier en laat je deze customizen naar smaak.

 

   

  2   Bigger is better

   

  Of groter altijd beter is valt over te twisten maar wat betreft zonnebrillen voor de lente/zomer van 2022 kan het niet groot genoeg zijn. Chanel en Gucci weten al jaren dat dit de trend is maar ook Chloé zonnebrillen mogen in dit rijtje niet ontbreken.

   

  Over the top zonnebrillen die gezien mogen worden! Waar vroeger de zonnebril op de outfit werd afgestemd is het nu dat de bril zelf de “eyecather” is. Lekker opvallen en shinen met een grote zonnebril is dus helemaal toegestaan in 2022!

   3   Cat eye zonnebrillen

    

    

   Nu hoor ik u denken: was dit niet vorig jaar ook al een trend? En het antwoord is yaaaasss! Deze trend wordt deze zomer gewoon doorgezet. De cat eye zonnebrillen look, vaak in één adem genoemd met een vintage stijl is er tegenwoordig in allerlei soorten en maten. Met donkere glazen of juist niet. Een volledig zwarte zonnebril of toch klassiek met een luipaardpatroon? Alles is mogelijk

    

   Cat eye zonnebrillen van Chanel

    

   Elk modehuis dat eyewear maakt volgt deze trend en heeft in haar collectie wel een aantal modellen van deze bekende stijl. Chanel zorgt al jaren op rij voor de meest verbluffende modellen. Sierlijk door haar golvende vormen en afgemaakt met het iconische logo zijn deze zonnebrillen niets minder dan een hit!

     

    4   De pilotenbril

     

     

    Aviator, pilotenbril hoe je het ook wilt noemen dit model verdiend altijd een plekje op het podium en zal ook altijd een trend blijven in de wereld van eyefashion. Zwart gaat tenslotte ook nooit uit de mode!

     

     

     

      

     Rayban of toch….

      

     Bij pilotenzonnebrillen denken we al gauw aan Rayban omdat zij het model groot hebben gemaakt. En terecht, ere wie ere toekomt. Met een Rayban weet je altijd waar je aan toe bent en krijg je waar voor je geld. Maar natuurlijk slapen andere designers niet op deze trend en worden er ook door andere merken prachtige zonnebrillen gemaakt met de iconische vorm, vroeger veelal gedragen door piloten.

     5   Black is the new black!

      

      

     Full black zwarte zonnebrillen zijn weer helemaal in deze zomaar. Net als zwarte kleding passt een zwarte zonnebril bij elk type huidskleur, haarkleur en kan het gecombineerd worden bij elke kleur kleding.

      

     Het geeft een krachtige uitstraling en een mysterieuze look. Deze trend is er zowel voor heren zonnebrillen als voor dameszonnebrillen alle merken zijn hierin vertegenwoordigd en dragen zo hun steentje bij

     Reactie plaatsen

     Reacties

     Olivermob
     3 maanden geleden

     Every weekend i used to visit this web site, for the reason that i want enjoyment, for the reason that this this site conations truly fastidious funny material too.
     look also at my pages and give a rating

     XEvil is an easy, fast and easy software for fully automatic recognition and bypass in the overwhelming majority of captchas (CAPTCHAs), with no need to have to connect any 3rd-party products and services.

     This system Pretty much wholly replaces providers such as AntiGate (Anti-Captcha), RuCaptcha, DeCaptcher and Other people. Concurrently, it significantly exceeds them in recognition velocity (10 times or maybe more) and is totally absolutely free.

     https://farmarm.net:443/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=429877 what is index linking
     http://ttceducation.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=1001022 speed index how to fix in hindi

     @d@=

     Wafeauthelt
     4 maanden geleden

     Greetings! Explore the unvarnished reality of warfare through our Telegram channel. Experience the uncensored truth that impacts us all. Join us for exclusive content!
     This is unique content that won't be shown on TV.

     Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

     https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky

     Boris Van der Kolk
     7 maanden geleden

     Geachte Mevrouw of Meneer,

     Ik heb een nieuwe Cartier bril gekocht. Graag wil ik de bestaande nieuwe glazen op sterkte laten slijpen.

     Kan dit en wat zijn de kosten?

     Alvast bedankt voor uw reactie.

     Groeten,
     Boris van der Kolk