Handgemaakte brillen van Francois Pinton worden gemaakt.... hoe kan het ook anders Parijs! Nog  altijd één van de fashion hoofdsteden van Europa. Deze prachtige brillen zijn een waar pareltje voor het oog. François PINTON Paris gaat al heel wat jaren mee. Al meer dan 50 jaar maken zij naam in de wereld van de optiek. Er zijn beroemdheden de zweren bij het Franse merk, waaronder: Grace Kelly, Gary Grant en Jackie Onasis.

 

Bij Peter Akkerman Eyefashion voeren wij met liefde al jaren de collectie van Francois Pinton. Zelf zijn we namelijk groot fan van het brillenmerk maar ook onze collectie komen jaarlijks weer terug in de optiek om de brillencollectie te bewonderen.

 

Wilt u graag een bril die door waar vakmanschap gemaakt is kies door voor een zonnebril of bril van Farncois Pinton.  Er wordt zelfs gezegd door het merk dat de brillen zijn gemaakt om een leven lang mee gaan. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste bril waarvoor u van harte winkel bent bij ons in de optiek in Hillegersberg Rotterdam