Akkerman Eyefashion nieuws

World Sight Day bij Peter Akkerman Eyefashion

DvD - 08-10-2017 @ 12:53

Op 12 oktober 2017 is het World Sight Day. In het kader hiervan kunt u van 9 t/m 14 oktober gratis de gezondheid van uw ogen laten controleren bij één van de 53 optiekzaken aangesloten bij het Optometristen Collectief Rijnmond. Mocht na de controle verder onderzoek door de oogarts noodzakelijk zijn, dan wordt u doorverwezen naar Het Oogziekenhuis Rotterdam.

Akkerman doet mee aan de World Sight Day
Maak nu telefonisch een afspraak voor het gratis onderzoek. Bel direct:  010-4188146

World Sight Day is een jaarlijks terugkerende dag die georganiseerd wordt door VISION 2020. Zij zetten zich in om vermijdbare blind- en slechtziendheid wereldwijd uit te bannen voor het jaar 2020. VISION 2020 is een initiatief van o.a. de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).
 

Ook in Nederland zijn nog 200.000 mensen onnodig blind of slechtziend. De belangrijkste oorzaken hiervan zijn staar en maculadegeneratie. Door de gezondheid van uw ogen te laten controleren kunnen deze en andere oogafwijkingen en oogaandoeningen op tijd worden ontdekt en behandeld.
 
Thema: goed zicht in het verkeer

In de week van 9 t/m 14 oktober besteden Het Oogziekenhuis Rotterdam en het Optometristen Collectief Rijnmond specifiek aandacht aan het thema ‘Goed zicht in het verkeer’.  Bij het deelnemen aan het verkeer spelen de gezichtsscherpte en het gezichtsveld namelijk een erg belangrijk rol. De gezichtsscherpte bepaalt bijvoorbeeld hoe goed u borden kunt lezen. Hoe eerder u de borden kunt lezen, des te veiliger rijdt u.
 
John Akkerman van Akkerman Eyefashion: “Bij aandoeningen zoals glaucoom kan het gezichtsveld afnemen. Het is mogelijk dat u, zonder dat u zelf doorheeft dat u de aandoening heeft, al bepaalde belangrijke zaken in het verkeer niet meer ziet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan overstekende kinderen, borden en andere verkeersdeelnemers.
 
Om de verkeersveiligheid te waarborgen onderzoeken de optometristen van het Optometristen Collectief Rijnmond van 9 t/m 14 oktober gratis de gezondheid van u ogen zodat u weet of u nog veilig kunt deelnemen aan het verkeer. Zeker als u klachten heeft met kijken, een verandering bemerkt in het kijken of als er oogaandoeningen in de familie voorkomen, wordt u aangeraden om uw ogen te laten controleren bij één van de aangesloten optiekzaken.”
 
Akkerman doet mee aan de World Sight Day

Maak nu telefonisch een afspraak voor het gratis onderzoek. Bel direct:  010-4188146

Het Oogziekenhuis Rotterdam

Het Oogziekenhuis Rotterdam staat bekend om de hooggespecialiseerde oogheelkunde, innovatie en een behandelfilosofie gebaseerd op angstreductie. Het Oogziekenhuis Rotterdam fungeert als topzorginstituut voor oogheelkundige zorg. Het Oogziekenhuis Rotterdam is een ‘Center of Excellence’ en is founding father van de World Association of Eye Hospitals, een wereldwijde vereniging van centers van excellence in de oogheelkunde. Jaarlijks worden In Het Oogziekenhuis Rotterdam 12.000 operaties uitgevoerd en 135.000 patiënten poliklinisch gezien.
 
Het Optometristen Collectief Rijnmond
Het Optometristen Collectief Rijnmond is een samenwerkingsverband waar meer dan 55 hbo-opgeleide optometristen in de betere optiekzaken in de regio aan meewerken.

WEBSHOP | OPTOMETRIE | CONTACTLENZEN | MERKEN

1_store_akkerman.jpg
AKKERMAN OPTIEK

WEISSENBRUCHLAAN 152-154 | ROUTE
010 4188146
PETER@AKKERMANOPTIEK.NL

PETER AKKERMAN INTERNATIONAL EYE FASHION
Richt zich vooral op trendy en exclusieve brilmode, optometrie en oogzorg, maatwerkbrillen, kinderbrillen, optisch hoogstaande brillenglazen en contactlenzen, maar u kunt bij ons uiteraard ook terecht voor brillen en contactlenzen uit alle prijs klassen. Bij Peter Akkerman wordt voor u nog ruim de tijd genomen bij het maken van de juiste keuze. Ouderwetse service gecombineerd met moderne professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

 

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen