Akkerman Eyefashion nieuws

Lenzen die werken terwijl jij slaapt

DvD - 08-06-2016 @ 09:26

Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar het bestaat echt: lenzen die je ogen corrigeren terwijl jij lekker ligt te slapen. Overdag zie je dan scherp zonder dat je een bril of lenzen nodig hebt. Met speciale lenzen voor de nacht, worden de ogen gecorrigeerd terwijl jij ligt te slapen. Overdag heb je dan geen bril of lenzen nodig. Fijn als je last hebt van droge ogen. Ideaal om vrijuit te kunnen sporten. Of als je liever geen bril draagt. Ook zeer geschikt voor kinderen.


Kan iedereen nachtlenzen gebruiken?
Voordat je lenzen voor de nacht kunt gaan dragen, beoordeelt je contactlensspecialist of jouw ogen geschikt zijn. Want helaas zijn deze lenzen niet voor iedereen de oplossing. Ze corrigeren bijvoorbeeld alleen min-sterktes tot ongeveer -4.00 dioptrie (cilinder beperkt).

Precies op maat
Zijn je ogen geschikt, dan meet je contactlensspecialist de vorm van je ogen en de benodigde sterkte. De lenzen worden dan precies op maat gemaakt. Je zet deze lenzen vervolgens in voordat je naar bed gaat en terwijl jij slaapt, corrigeren ze je ogen. Daar voel je niets van. Als je om wat voor reden dan ook stopt met het dragen van de lenzen, keren je ogen vanzelf terug naar hun oorspronkelijke vorm en kun je je oude bril of lenzen weer dragen.
 
Belangrijk: controle
Het is belangrijk om regelmatig op controle te gaan bij je contactlensspecialist. Het eerste jaar kom je drie à vier keer langs zodat hij kan kijken of de correctie van je ogen volgens plan verloopt.

WEBSHOP | OPTOMETRIE | CONTACTLENZEN | MERKEN

1_store_akkerman.jpg
AKKERMAN OPTIEK

WEISSENBRUCHLAAN 152-154 | ROUTE
010 4188146
PETER@AKKERMANOPTIEK.NL

PETER AKKERMAN INTERNATIONAL EYE FASHION
Richt zich vooral op trendy en exclusieve brilmode, optometrie en oogzorg, maatwerkbrillen, kinderbrillen, optisch hoogstaande brillenglazen en contactlenzen, maar u kunt bij ons uiteraard ook terecht voor brillen en contactlenzen uit alle prijs klassen. Bij Peter Akkerman wordt voor u nog ruim de tijd genomen bij het maken van de juiste keuze. Ouderwetse service gecombineerd met moderne professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

 

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen