Akkerman Eyefashion nieuws

Chanel Eyewear campagne 2018

DvD - 05-03-2018 @ 14:30

Voor de Spring-Summer 2018 eyewear campagne is het Britse model Adwoa Aboah gestrikt en op de foto gezet door Karl Lagerfeld himself.


Model en activiste Adwoa Aboah heeft een paar gekke jaren achter de rug. Het lijkt erop dat er geen kans is dat ze een stapje terug zal nemen. Vorig jaar zag je haar al verschijnen in de campagnes van Burberry, Miu Miu en Marc Jacobs.
Dit jaar is ze door het luxe Franse modehuis Chanel gevraagd om voor de Spring-Summer Eyewear collectie van 2018 te poseren.

De actrice poseert in close-up portretten en straalt de kenmerkende tijdloze verfijning en elegantie van Chanel uit. De foto's zijn genomen door de ontwerper Karl Lagerfeld. De campage is een reproductie van de iconische Chanel-look gedragen door Coco Chanel zelf. Adwoa poseert met een witte tulband, tweed en een oversized zonnebril versierd met parels en grote vlinderglazen.

Kom langs in onze winkel! Wij presenteren u graag onze nieuwe Chanel zonnebrillen en monturen collectie.
 
 
SPRING-SUMMER
2018


chanel_eyewear_ss18.jpg

chanel_karl_akkerman.jpg

chanel_eyewear_2018.jpg

chanel_eyewear___akkerman.jpg
 

WEBSHOP | OPTOMETRIE | CONTACTLENZEN | MERKEN

1_store_akkerman.jpg
AKKERMAN OPTIEK

WEISSENBRUCHLAAN 152-154 | ROUTE
010 4188146
PETER@AKKERMANOPTIEK.NL

PETER AKKERMAN INTERNATIONAL EYE FASHION
Richt zich vooral op trendy en exclusieve brilmode, optometrie en oogzorg, maatwerkbrillen, kinderbrillen, optisch hoogstaande brillenglazen en contactlenzen, maar u kunt bij ons uiteraard ook terecht voor brillen en contactlenzen uit alle prijs klassen. Bij Peter Akkerman wordt voor u nog ruim de tijd genomen bij het maken van de juiste keuze. Ouderwetse service gecombineerd met moderne professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

 

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen