Akkerman Eyefashion nieuws

Bent u toe aan een nieuwe multifocale bril?

DvD - 20-04-2015 @ 17:07

Dan hebben wij een aantrekkelijk aanbod voor u. Met trots en wegens groot succes presenteren wij in de maand december het Hoyalux ID MyStyle V+ glas. Dit nieuwste multifocale brillenglas mag tot de absolute top worden gerekend onder de multifocale brillenglazen.

Bij de traditionele multifocale brillenglazen wordt het kijkcomfort beperkt, doordat u als drager van deze bril een zeer hinderlijke vertekening ervaart bij het opzij kijken en het continue scherpstellen van de ogen; bij het wisselen van dichtbij naar veraf. Hierdoor lijkt bij het traplopen bijvoorbeeld alsof dingen gaan ‘zweven’!
 
Met het Hoyalux ID MyStyle V+ glas ervaart u direct een groot verschil. Haarscherp zicht op alle afstanden, een zeer breed vertekeningvrij gezichtsveld en een zeer soepele overgang bij het wisselen tussen veraf en dichtbij zien. Uw hoofd draaien is niet meer nodig. Laat uw ogen het werk doen.
 
Gerichte vragen over levensstijl, ondersteund door een speciaal softwareprogramma, dienen als basis voor het unieke ontwerp van uw persoonlijke Hoyalux ID MyStyle V+ glazen. Het gemak en de snelheid, waarmee u aan deze nieuwe glazen went, is opvallend. Sterker nog, het Hoyalux ID MyStyle V+ glas past zich aan u aan en niet andersom!
 
“Ter introductie bij Peter Akkerman Eye Fashion ontvangt u de gehele maand december bij aanschaf van een complete bril met HOYALUX ID MYSTYLE V+ GLAZEN 100 euro korting per glas”
 
Is het langer dan twee jaar geleden dat u een nieuwe bril heeft gekocht? Dan betaalt de aanvullende zorgverzekering in de meeste gevallen nog mee aan de glazen. In 2017 gaat er veel veranderen op het gebied van vergoedingen. Profiteer  dus nog dit jaar!
 
Maak vandaag nog een afspraak voor een oogmeting via 010-4188146

4._beeld_visureal_portable_dame.jpg

WEBSHOP | OPTOMETRIE | CONTACTLENZEN | MERKEN

1_store_akkerman.jpg
AKKERMAN OPTIEK

WEISSENBRUCHLAAN 152-154 | ROUTE
010 4188146
PETER@AKKERMANOPTIEK.NL

PETER AKKERMAN INTERNATIONAL EYE FASHION
Richt zich vooral op trendy en exclusieve brilmode, optometrie en oogzorg, maatwerkbrillen, kinderbrillen, optisch hoogstaande brillenglazen en contactlenzen, maar u kunt bij ons uiteraard ook terecht voor brillen en contactlenzen uit alle prijs klassen. Bij Peter Akkerman wordt voor u nog ruim de tijd genomen bij het maken van de juiste keuze. Ouderwetse service gecombineerd met moderne professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

 

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen