CAZAL

CAZAL EYEWEAR - UNIEK - DESIGN- EXTRAVAGANT

Trek de aandacht met een Cazal zonnebril!


Het Duitse wereldmerk CAZAL volgt niet de 'massa', maar zoekt nieuwe richtingen. Het merk heeft een altijd herkenbare stijl en beschikt over extravagante designs. Het iconische brillenmerk is sinds de jaren '80 ongekend populair onder een brede doelgroep. Cazal wordt inmiddels verkocht in zestig landen en het heeft vele beroemde fans zoals Jay-Z, Rihanna, Stevie Wonder en Brad Pitt.
 
CAZAL gaat niet met de stroom mee en creëert ieder seizoen moderne, tijdloze en unieke monturen. De exclusieve modellen zijn geïnspireerd op de ontwerpen uit de jaren '80 van oprichter Cari Zalloni (1937-2012), die de typische hiphop-uitstraling op de kaart zette. Hij gaf oogmode een nieuw gezicht. Als één van de eersten besloot hij dat brillen meer moesten zijn dan alleen een hulpmiddel en maakte er designproducten van.
 
De opvallende zonnebrillen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zoals puur titanium en verguld materiaal. Een hoge kwaliteit is gewaarborgd: een CAZAL montuur ondergaat bijna 70 processen die voortdurend worden gecontroleerd door topexperts.
   
WEBSHOP | OPTOMETRIE | CONTACTLENZEN | MERKEN

1_store_akkerman.jpg
AKKERMAN OPTIEK

WEISSENBRUCHLAAN 152-154 | ROUTE
010 4188146
PETER@AKKERMANOPTIEK.NL

PETER AKKERMAN INTERNATIONAL EYE FASHION
Richt zich vooral op trendy en exclusieve brilmode, optometrie en oogzorg, maatwerkbrillen, kinderbrillen, optisch hoogstaande brillenglazen en contactlenzen, maar u kunt bij ons uiteraard ook terecht voor brillen en contactlenzen uit alle prijs klassen. Bij Peter Akkerman wordt voor u nog ruim de tijd genomen bij het maken van de juiste keuze. Ouderwetse service gecombineerd met moderne professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

 

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen